naturallyley.nlpostnl

Verzending binnen Nederland

Voor binnenlandse bestellingen werkt Naturallyley samen met PostNL.
De bestellingen die op werkdagen worden geplaatst zullen in de regel binnen 24 uur worden verzonden.
De bestellingen die vrijdag na 12 uur ‘s middags of in het weekend worden geplaatst zullen de daaropvolgende maandag worden verstuurd.
Voor bestellingen onder de 35 euro hanteren wij een vast laag tarief (€3,95) voor de verzendkosten, ongeacht het gewicht.
Voor bestellingen boven de 35 euro verzenden wij de bestelling geheel gratis.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons per e-mail een track & trace code waarmee je eenvoudig het verloop van jouw bestelling kunt volgen op www.mijnpakket.nl.  Daarna levert PostNL in de meeste gevallen binnen 24 uur. Mocht je na een tweede poging niet thuis zijn dan laat de bezorger een kaartje achter met daarop het adres van het dichtstbijzijnde pakketpunt van PostNL. Hier kun je het pakket ophalen met een geldig legitimatiebewijs.

Mocht je na de leveringsbevestiging, het pakket na enkele dagen nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice van Naturallyley via het telefoonnummer 06-16446819 of per e-mail info@naturallyley.nl.

of

gratis afhalen bij:

zegelaar shipping

Wanneer je een bestelling plaatst, dan kun je tijdens het afrekenen aangeven of je jouw bestelling gratis wilt afhalen bij Zeegelaar Shipping & Fiscale dienstverlening.
Heb je vóór 16.00 uur de transactie afgerond, dan ontvang je van ons een e-mail waarin vermeld staat dat het pakket de volgende werkdag klaar staat om af te halen bij afhaalpunt:

Zeegelaar Shipping & Fiscale dienstverlening
Molukkenstraat 45
1095 AT Amsterdam
Telefoonnummer: 020-6937245

openingstijden van maandag t/m zaterdag van 10:00-18:00uur

Verzending buiten Nederland

Voor buitenlandse bestellingen werkt Naturallyley samen met PostNL.
Voor bestellingen naar bestemmingen België, Duitsland, Finland, Denemarken (excl. Faeröer Eilanden en Groenland), Frankrijk (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden) en Zweden geldt een standaard tarief van € 13,00 tot een gewicht van 2 kg.

Verzending naar overige landen is op aanvraag.